Caesar Consult Nieuwsbrief 2011-2

4 Nov 2011

`Never a dull moment`

De zomervakantie zit er voor de meesten van ons al weer op. Wij van Caesar Consult zijn weer druk aan het werk en zitten vol met nieuwe plannen en ideeën. Lees hierover meer in deze nieuwsbrief.

never_dullVanwege de positieve reacties van de cursisten wordt ons ‘REACH Compliance trainingsprogramma’ dit najaar herhaald. Deze trainingen zijn ontwikkeld samen met Jongerius Consult op basis van onze eigen REACH-ervaringen, opgedaan bij een aantal grote chemische bedrijven. Deze trainingen starten eind september al, dus wees er snel bij.

In november staat onze nieuwe eendaagse training ‘Meer met meetdata’ op het programma. Hierin staat het gebruik van Monte Carlo simulatie bij de interpretatie van blootstellingsgegevens centraal. Deze training is een echte aanrader voor arboprofessionals die in de praktijk meetgegevens interpreteren.

En natuurlijk gaat ons ‘gewone’ advieswerk en onderzoek op het gebied van risicobeoordeling van gevaarlijke stoffen gewoon door. Kortom: never a dull moment, en zo hoort het ook! (JvR)

In deze nieuwsbrief:

Nieuwe veiligheidsinformatiebladen – Arbeidshygiënisten aan de slag!

Door Europese regelgeving worden de voorschriften voor veilig gebruik van chemische stoffen strenger. Bedrijven hebben 12 maanden de tijd om hieraan te voldoen. Hierbij kunnen ze de steun van ervaren arbeidshygiënisten goed gebruiken.

Nieuwe workshop: meer met meetdata!

Nieuwe ééndaagse training voor de arbeidshygiënist en risk assessor waarbij het gebruik van eenvoudige Monte Carlo simulatie bij het interpreteren van metingen of schattingen centraal staat.

Duurzaamheid: goed voor milieu en economie, maar ook voor de gezondheid van werknemers?

Hoe zit het met blootstelling aan gevaarlijke stoffen binnen “Green jobs”?

Modelleren van huidopname ‘the dutch way’

Amerikaanse arbeidshygiënisten omarmen Nederlands ‘Skinperm‘.

Wegens succes herhaald en uitgebreid: ons ‘reach compliance trainingsprogramma’

Interessante ééndaagse REACH trainingen met praktische handvatten voor HSE managers en arbeidshygienisten bij de implementatie van REACH in bedrijven.

Comments are closed.