Werken met de WIK-module van ChemRADE

Event Werken met de WIK-module van ChemRADE
Date/Time 22/11/2018 - 14:00 - 17:00
Location Holthurnsche Hof

De training ‘Werken met de WIK-module van ChemRADE’ is bedoeld voor gebruikers van ChemRADE en overige geinteresseerden die kennis willen maken met de WIK-module van ChemRADE waarmee risk-based en toepassingsgerichte Werkplek Instructiekaarten (WIK) kunnen worden gemaakt.

Nieuw aan deze WIKs is dat ze gebaseerd zijn op de risicobeoordelingen uit ChemRADE en dus volledig zijn toegespitst op de werkhandelingen met stoffen of mengsels in uw bedrijf.

Tijdens de training wordt uitgelegd hoe de WIKs inhoudelijk tot stand komen, maar de nadruk zal liggen op het werken met de nieuwe module. Na afloop ben je klaargestoomd om met de WIK-module aan de slag te gaan. Tips en trics rondom het aanpassen van safe use instructions voor de WIK in omschrijvingen die herkenbaar zijn binnen jouw bedrijf en de mogelijkheden om het uiterlijk van de WIK naar eigen inzicht vorm te geven komen ruim aan bod. Ook zal worden stilgestaan bij het beheer van de WIKs (versionering) en communicatie richting werkvloer.

Datum en aanmelden

De training vindt plaats op donderdag 22 november a.s. van 14.00u tot 17.00u in De Holthurnsche Hof in Nijmegen. Geinteresseerden kunnen zich gratis aanmelden (bekijk de voorwaarden).

Kaart onbeschikbaar

Bookings

No reservations can be made for this event