REACH en ChemRADE

Event REACH en ChemRADE
Date/Time 05/06/2018 - 14:00 - 17:00
Location Holthurnsche Hof

ChemRADE_logoChemRADE is een computerprogramma waarmee bedrijven relevante informatie over gevaarlijke stoffen kunnen beheren. Tevens kunnen gezondheidsrisico’s na blootstelling aan deze stoffen tijdens werkzaamheden op eenvoudige wijze worden beoordeeld met ChemRADE.

ChemRADE is sterk in opkomst omdat bedrijven met de software belangrijke stappen kunnen zetten om zowel aan de Arbowet (‘4 stappen plan I-SZW‘) als de Europese REACH verordening te voldoen.

De training
De training ‘REACH en ChemRADE’ is bedoeld voor gebruikers van ChemRADE en overige geinteresseerden die enerzijds meer willen weten over REACH verplichtingen  die eindgebruikers van gevaarlijke stoffen moeten naleven en anderzijds kennis willen maken met de REACH-module van ChemRADE, die u hierbij ondersteunt.

Het gaat hierbij met name om de zogenoemde SDS-check en de Use Compliance Check. Hierbij wordt deels gebruik gemaakt van de risicobeoordelingen die u eerder heeft uitgevoerd met ChemRADE. Dit scheelt een hoop dubbel werk.

Tijdens de training wordt uitgelegd hoe de REACH-module werkt en wat er achter de schermen plaatsvindt. Na afloop kunt u direct met de REACH-module aan de slag.

Datum en aanmelden

De training vindt plaats op dinsdag 5 juni a.s. van 14.00u tot 17.00u in De Holthurnsche Hof in Nijmegen. Geinteresseerden kunnen zich gratis aanmelden (bekijk de voorwaarden).

Kaart onbeschikbaar

Bookings

No reservations can be made for this event