Caesar Consult in Indonesie

balinese_dragonJoost van Rooij is in zijn vrije tijd de afgelopen 10 jaar betrokken geweest  bij de bouw en ontwikkeling van een milieueducatiecentrum op Sulawesi. Naast milieueducatie is er ook op het gebied van de arbeids- omstandigheden in Indonesië nog veel te verbeteren. Arbeidshygiëne staat hier nog in de kinderschoenen hoewel er signalen zijn dat de aandacht hiervoor in Indonesië groeit.

In 2009 hebben Joost van Rooij en Daan Huizer, met steun van de Nederlandse Vereniging van Arbeidshygiene (NVvA) in Surabaya een seminar en een training gegeven, getiteld “Chemical risk assessment of chemicals in the workplace”.  Dit was een groot succes, zoals ook bleek uit de positieve respons van studenten die deelnamen aan de 2-daagse training. Dit initiatief krijgt een vervolg. Komend najaar organiseert Caesar Consult in samenwerking met de Universiteit UBAYA in Surabaya de 5-daagse training  “Health Effects of Hazardous Substances” in het voorjaar van 2011 gevolgd door de training “Control of Hazardous Substances”.  

Beide trainingen zijn ontwikkeld door de Occupational Hygiene Training Association (OHTA). Zie ookwww.OHLearning.com gelanceerd” elders in deze nieuwsbrief (JvR) 

Voortaan onze nieuwsbrief ontvangen?  nieuwsbrief_ontvangen

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *