Onze REACH trainingen relevanter dan u nu misschien denkt

Inmiddels zijn we al ruim anderhalf jaar onderweg met het modulaire REACH Compliance Training Program dat we in samenwerking met Jongerius Consult hebben ontwikkeld. We waren één van de eerste, maar dezer dagen natuurlijk niet meer de enige, aanbieder van REACH trainingen. 

5 Redenen waarom u toch eens moet overwegen om naar één of meerdere van onze trainingsmodules te komen:

1. Onze modules zijn ontwikkeld uit onze ervaringen met REACH, zoals opgedaan in de afgelopen 5 jaar in samenwerking met koploper bedrijven in Europa. Dit is inclusief hands-on werk bij de ontwikkeling van formats die vandaag de dag tot de standaard zijn uitgegroeid.training

2. De meer dan 120 cursisten van ruim 65 bedrijven uit 8 verschillende landen gaven ons niet alleen goede recensies, maar een groot deel ging ook direct aan de slag met de deliverables van de training.

3.Via de verschillende modules spreken we de taal van zowel de managers, als de praktische uitvoerders on site. Alle neuzen dezelfde kant op!

4. De uitwerking van onze aanpak biedt meer dan voldoende aanknopingspunten om deze te integreren in bestaande (bedrijfs)systemen, we komen niet opnieuw het wiel uitvinden.

5. REACH zal de chemische stoffen regelgeving en risico-beoordeling verder gaan domineren voor werknemers, consument en milieu. Spring nu op deze trein!

Aarzel dus niet langer, schrijf je nu in voor de aankomende modules in juni en ontvang een leuke korting!

upcoming events3a. Practical & ready to use (e)SDS Assessment solution on site (13 juni)

3b. Exposure Scenario (ES) compliance check (14 juni)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *